داشتن خلاقيت و ايده هاي جديد در هر کاري باعث متمايز بودن و در نتيجه موفق بودن شما در آن حرفه خواهد شد .
اين خلاقيت را ميتوانيد در منوي رستوران ، نام رستوران و حتي در دکور رستوران خود به کار بگيريد .به ياد داشته باشيد که ايده ي شما تکراري نباشد و از کارهايي که ممکن است باعث آزار ديدن مشتريان شود بپرهيزيد.
وسايل اوليه تاسيس آشپزخانه صنعتي
عمده سختي کار در راه اندازي يک آشپزخانه همان اول راه است اين سختي بيشتر از وسايل اوليه تاسيس آشپز خانه صنعتي مي آيد اين که شما بتوانيد پول خود را هوشمندانه خرج کنيد امري دشوار است اما با گرفتن م از کساني که در اين حرفه موفق اند اين کار نيز براي شما آسان خواهد بود.
تجهيزات پخت و پز رستوران
مي توان گفت در يک آشپزخانه صنعتي مهم ترين چيز تجهيزات پخت و پز رستوران است . اين وسايل است که به شما کمک مي کند تا بتوانيد آشپزي کنيد .
علاوه برانواع فر و اجاق گاز ميتوان قابلمه ها و يا انواع ماهيتابه ها را نيز عضوي از اين خانواده دانست . استاندارد نبودن اين تجهيزات در کيفيت غذاي شما تاثير منفي خواهد گذاشت . پس در خريد اين وسايل خساست به خرج ندهيد زيرا با تهيه وسايل مرغوب اين خود شما هستيد که مي توانيد راحت تر کار کنيد.
تجهيزات راه اندازي رستوران صنعتي
بخش تزيينات و دکور يک رستوران هم جزو قسمتي است که از اهميت بالايي برخوردار است . اين قسمت را هم ميتوان تجهيزات راه اندازي رستوران صنعتي ناميد .
در نگاه اول اين ظاهر يک رستوران است که توجه مشتري را به خود جذب ميکند پس بايد به آن رسيدگي کنيد .
تميز بودن ميزها نيز امر بسيار مهمي است .شما بايد فردي را مسئول اين کار قرار دهيد که به محض خروج مشتري ، ميز را تميز کند تا وقتي که مشتري جديد وارد رستوران مي شود از تميز بودن ميز لذت ببرد.
منبع: راه اندازي آشپزخانه صنعتي
درباره این سایت