انواع پلوهاي مخلوط بدون گوشت


قاطي پلو‌ها انواع و اقسام دارند ولي وقتي قرار است بدون گوشت سرو شوند، مي‌شود برايشان سنگ تمام گذاشت. در اين مطلب طرز تهيه چند نوع قاطي پلوي خوشمزه و بدون گوشت را با شما به اشتراک ميگذاريمته‌چين هويج


مواد لازم


500گرم هويج


300گرم فيله مرغ


3پيمانه برنج


3عدد زرده تخم‌مرغ


4ق‌س ماست پرچرب


2ق‌س زعفران دم‌کرده


1ق‌م دارچين


1عدد پياز


نمک و فلفل به ميزان لازم


روغن مايع مقداري


1ق‌م زردچوبه


50گرم کره


طرز تهيه


برنج را شسته، در کاسه با مقداري آب و نمک خيس کنيد. هويج‌ها را پوست گرفته، بشوييد و خلالي خرد کنيد، در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. خلال‌هاي هويج را در روغن سرخ کنيد و بعد از روغن درآورده و کناري بگذاريد.


پياز را پوست گرفته، خلالي خرد کرده و در روغن سرخ کنيد. فيله‌هاي مرغ را به قطعات ريز برش بزنيد، به تابه پياز‌ها اضافه کنيد و تفت دهيد.


براي مزه‌دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و خوب سرخ کنيد. در آخر کمي زعفران دم‌کرده افزوده، حرارت را کم کنيد و در تابه را بگذاريد تا بپزند. هويج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه کنيد. در صورت نياز به اندازه نيم‌پيمانه آب اضافه کنيد و در تابه را بگذاريد.


برنج را داخل آب جوش ريخته و طبق معمول آبکش کنيد. در کاسه‌اي مناسب زرده‌هاي تخم‌مرغ را ريخته و با چنگال کمي هم بزنيد. زعفران دم‌کرده و ماست را اضافه کرده و مخلوط کنيد. مايه ته‌چين آماده است.


 برنج را داخل مايه ته‌چين ريخته و خوب مخلوط کنيد. تابه‌اي که مي‌خواهيد ته‌چين را در آن بپزيد چرب کنيد. نيمي از مايه برنج را در تابه ريخته و با پشت قاشق فشرده و يک‌دست کنيد.


مرغ و هويج را روي لايه اول برنج ريخته و پهن کنيد تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداري دارچين روي مرغ و هويج بپاشيد. حالا نوبت مابقي برنج آغشته به مايه ته‌چين است. آن را روي بقيه مواد ريخته و با پشت قاشق يکدست و کمي فشرده کنيد.


تابه را روي حرارت ملايم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ايجاد کنيد. کره را آب کرده و روي ته‌چين بريزيد، حالا در تابه را گذاشته و اجازه دهيد ته‌چين دم بکشد. بعد از دم کشيدن، ته‌چين را در يک سيني يا ديس مناسب سر و ته کرده، برش زده و سرو کنيد.


ميگو پلو اسپانيايي


مواد لازم


روغن گياهي 3 قاشق غذاخوري


پياز خرد شده 1 عدد


سير خرد شده 2 حبه


زردچوبه 1/2 قاشق چايخوري


گوجه خرد شده 1 عدد


هويج خرد شده 1 عدد کوچک


فلفل دلمه‌اي قرمز خرد شده 1/2


نمک و فلفل به ميزان دلخواه


برنج 2 فنجان


ميگو پاک شده 400 گرم


جعفري خرد شده 1 قاشق غذاخوري


نخود فرنگي 1/2 فنجان


قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و 3 قاشق روغن داخل آن بريزيد. پياز، سير و زردچوبه را اضافه کنيد و حدود 3 دقيقه تفت دهيد تا پياز نرم شود. گوجه، فلفل دلمه‌اي و هويج خرد شده را نيز اضافه کنيد و 5 دقيقه تفت دهيد. به ميزان دلخواه نمک و فلفل به سبزيجات اضافه کنيد.


ميگو‌ها را به سبزيجات اضافه کنيد و حدود 3 دقيقه تفت دهيد تا رنگ ميگو‌ها صورتي شود. برنج، 3 فنجان آب و نصف قاشق جعفري خرد شده را اضافه کنيد و با مواد ترکيب کنيد. وقتي آب به جوش آمد حرارت را کم کنيد، در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد برنج حدود 30 دقيقه بپزد و دم بکشد.


3. در 10 دقيقه آخر نخود فرنگي و باقيمانده جعفري را روي برنج بريزيد، با چنگال برنج را هم بزنيد تا با نخود فرنگي مخلوط شود و مجددا در قابلمه را بگذاريد. وقتي برنج دم کشيد، ميگو پلو را در ديس بکشيد و اين غذاي خوشمزه را با سس تند نوش جان کنيد.


منبع سايت خبري برترين ها


 


 



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کنيد ,برنج ,ته‌چين ,قاشق ,دهيد ,تابه ,اضافه کنيد ,مايه ته‌چين ,بدون گوشت ,نخود فرنگي ,سبزيجات اضافه ,انواع پلوهاي مخلوط
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وضعیتی در حال تغییر مطالب داغ بیگ گو دانلود رایگان مقاله دمنوش های گیاهی مرکز نظافتی ایران رنگ پریده ظروف یکبار مصرف ابوطالبی Hasad Cathy