فوايد و مضرات چاي سبز


چاي سبز ،گياه بومي چين و هند ، به دليل فوايد سلامتي خود قرنهاست که در سطح جهان مصرف مي شود و مورد استقبال قرار مي گيرد. چاي پرمصرف ترين نوشيدني جهان بعد از آب است. با اين حال ، 78 درصد از چاي مصرفي در سراسر جهان سياه است و تنها حدود 20 درصد آن سبز است.


چاي سبز يکي از سالم ترين نوشيدني هاي جهان محسوب مي شود و حاوي يکي از بالاترين ميزان آنتي اکسيدان هاي هر چاي است. مواد شيميايي طبيعي به نام پلي فنول در چاي همان چيزي است که تصور مي شود اثرات ضد التهابي و ضد سرطان زا آن را فراهم مي کند. 


چاي سبز از برگهاي بدون اکسايش تهيه مي شود و يکي از انواع چاي کمتر فرآوري شده است. بنابراين حاوي بيشترين آنتي اکسيدان ها و پلي فنول هاي مفيد است.


در اينجا فوايد و مضرات چاي سبز آورده شده است.


 


خواص چاي سبز :


چاي سبز در طب سنتي چيني و هندي براي کنترل خونريزي و بهبود زخم ها ، کمک به هضم غذا ، بهبود سلامت قلب و روان و تنظيم دماي بدن مورد استفاده قرار مي گرفت.


مطالعات اخير نشان داده است که چاي سبز به طور بالقوه مي تواند بر همه چيز از کاهش وزن گرفته تا اختلالات کبدي ، ديابت نوع 2 و بيماري آايمر تأثيرات مثبتي داشته باشد .


 


چاي سبز و پيشگيري از سرطان :


طبق تحقيقات موسسه ملي سرطان، نشان داده شده است که پلي فنولهاي موجود در چاي باعث کاهش رشد تومور در مطالعات آزمايشگاهي و حيوانات مي شوند و ممکن است در برابر صدمات ناشي از اشعه ماوراء بنفش UVB محافظت کنند.


در کشورهايي که ميزان مصرف چاي سبز زياد است ، ميزان ابتلا به سرطان پايين تر است ، اما با اطمينان نمي توان فهميد که آيا اين چاي سبز است که از بروز سرطان در اين جمعيت خاص جلوگيري مي کند يا ساير عوامل سبک زندگي.


 


برخي از مطالعات همچنين تأثيرات مثبت چاي سبز بر انواع سرطان زير را نشان داده اند:



مثانه


تخمدان


کولورکتال (روده)


مري (گلو)


ريه


پروستات


پوست


معده


 


محققان معتقدند که اين ميزان بالاي پلي فنول موجود در چاي است که به از بين بردن سلولهاي سرطاني کمک کرده و رشد آنها را متوقف مي کند. با اين حال، مکانيسم هاي دقيق ارتباط چاي با سلول هاي سرطاني مشخص نيست.


عوارض و خطرات جانبي چاي سبز :


عوارض جانبي يا موارد منع مصرف نوشيدن چاي سبز براي بزرگسالان بسيار ناچيز است. با اين حال ، خطرات يا عوارض زير بايد روشن شود:


 


حساسيت به کافئينکساني که حساسيت شديد به کافئين دارند مي توانند بي خوابي ، اضطراب ، تحريک پذيري ، حالت تهوع يا معده درد را تجربه کنند .


 


رقيق کننده هاي خون: افرادي که از رقيق کننده خون (داروهاي ضد انعقاد پذير) مانند کوادامين / وارفارين استفاده مي کنند به دليل داشتن ويتامين K ، بايد چاي سبز را با احتياط مصرف کنند.  همچنين از پرهيز از چاي سبز و آسپرين خودداري کنيد.


 


منبع:سايت بيتوته



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نمونه سوالات حقوق هوایی دانشگاه پیام نور سقف متحرک ساینا Brian وبلاگ آقای خشکبار تبلیغات در اینستاگرام | تبلیغات استوری اینستاگرام | تبلیغات در گوگل راتن تمیتوز book Takhte Sefid سخن ، عارف قزوینی