يک متخصص تغذيه و رژيم درماني گفت: مصرف سس مايونز باعث بروز بسياري از بيماري‌ها در بدن انسان مانند سرطان مي‌شود و مي‌تواند سيستم ايمني را ناتوان کند.


  خديجه رحماني متخصص تغذيه و رژيم درماني درباره سس مايونز گفت: سس هاي مايونز مخصوصا آنهايي که تجارتي يا صنعتي هستند معمولا با چربي ناسالم درست شده و ارزش افزوده بسيار کمي دارند.


 او افزود: توصيه بنده به افراد استفاده از سس هاي خانگي است چرا که سس هاي کارخانه اي يا صنعتي داراي روغن گياهي بوده و مقدار بسيار زيادي از امگا 6 را براي بدن تامين مي کنند.


 اين متخصص تغذيه و رژيم درماني با اشاره به امگا 6 موجود در روغن هاي گياهي اظهار کرد: نسبت امگا6 موجود در سس هاي صنعتي به نسبت امگا 3 بسيار زياد است و مي تواند مقاومت بدن انسان را در مقابل بيماري هاي التهابي کاهش دهد.


 روغن گياهي موجود در سس مايونز باعث بروز کدام بيماري ها مي شود؟


رحماني درباره روغن گياهي موجود در سس هاي مايونز گفت: سس هاي مايونز به علت اينکه حاوي مقدار بسيار زيادي روغن گياهي هستند مي توانند باعث تشديد بيماري هاي گوناگوني مانند بيماري هاي قلبي_ عروقي، بعضي سرطان ها بيماري هاي خود ايمني، ديابت نوع 2 و پوکي استخوان در افراد شوند و اينگونه افراد بهتر است از مصرف سس هاي مايونز خانگي و کارخانه اي پرهيز کنند.


 اين متخصص تغذيه و رژيم درماني تصريح کرد: روغن هاي گياهي در برنامه غذايي روزانه افراد هم مورد استفاده قرار مي گيرد و متاسفانه اين روغن ها به قدري مضر هستند که مي توانند سيستم ايمني بدن را از همه جهات کم توان کرده و افراد را با مشکلات جدي رو به رو سازند.


 رحماني درباره نوع روغن انتخابي براي پخت و پز گفت: روغن زيتون از آنجايي که امگا 3 بيشتري نسبت به بقيه روغن ها دارد اما حاوي مقدار زيادي هم امگا 6 است و بهتر است افراد در مصرف اين روغن حد تعادل خود را رعايت کنند.


 اين متخصص تغذيه و رژيم درماني با اشاره به شکر موجود در سس هاي مايونز اظهار کرد: در يک قاشق غذا خوري سس هاي کم چرب يا معمولي يک گرم شکر و در سس هاي پر چرب بيش از 4 گرم شکر (يعني معادل يک قاشق چاي خوري) وجود دارد. بنابراين؛ افرادي که به فکر سلامتي خود هستند نبايد از اين ماده غذايي خطرناک و مضر استفاده کنند.


 رحماني درباره مواد نگهدارنده موجود در سس هاي مايونز گفت: کارخانه ها نگهدارنده هاي موجود در سس هاي مايونز را به علت عمر طولاني و جلوگيري از خراب شدن به آنها اضافه مي کنند و مصرف زياد آنها باعث بروز حالت تهوع، سردرد و زخم هاي عفوني مي شود.


 


اين متخصص تغذيه و رژيم درماني با اشاره به مواد جايگزيني به جاي مصرف سس مايونز گفت: بهترين جايگزين براي سس هاي مايونز استفاده از مواد غذايي سالم و کم کالري مانند ماست، ليموي تازه، نارنج تازه و مقدار بسيار کمي روغن زيتون همراه با مصرف سالاد است.


رحماني درباره مضرات سس هاي مايونز بر جنين گفت: مصرف سس هاي مايونز به مراتب بر گروه هاي حساس و آسيب پذير مانند خانم هاي باردار، شيرده يا جنين تاثير منفي گذاشته و باعث کاهش دريافت مواد مغذي سالم و انرژي زا در آنها مي شود.


منبع: سايت انتخاب



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مايونز ,روغن ,موجود ,مصرف ,افراد ,گياهي ,رژيم درماني ,متخصص تغذيه , اين متخصص ,روغن گياهي ,کنند  اين , اين متخصص تغذيه ,مقدار بسيار زيادي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

چلو رمان shaapaaraak arash bahrami turkey محصولات خرمایی اروند شورای دانش آموزی دبیرستان حضرت ولی عصر(عج) فرخ شهر Aberham ****** فرزندان ایران ****** IMDB