بايد بدانيد راه اندازي رستوران و تالار پذيرايي خيلي کار ساده اي نيست و البته مشکلات خاص خود را دارد به دليل اين که تمامي رستوران ها و کترينگ ها زير نظر وزارت بهداشت هستند تهيه ي تجهيزات و البته محيطي که مورد تاييد اين وزارت باشد يکي از کارهايي است که براي راه اندازي اين کسب و کار بايد مورد توجه قرار بگيرد. به عنوان مثال تمامي لوازم و تجهيزات پذيرايي رستوران بايد استاندارد و بهداشتي باشند، محيط رستوران بايد کاملا بهداشتي بوده و فضاي آن جا براي مشتريان راحت باشد و چندين مورد ديگر که همگي بايد مورد توجه قرار گيرد.
تجهيزات پذيرايي رستوران
همان طور که مي دانيد يکي از مهم ترين وسايل براي رستوران، سفره خانه، کترينگ و يا تالارهاي پذيرايي خريداري منقل يا دستگاه کباب پز مي باشد کباب پزها انواع گوناگوني دارند مانند کباب پز صنعتي ذغالي ، کباب پز صنعتي ريلي ، کباب پز صنعتي برقي که با توجه به اندازه و ظرفيت پخت با قيمت هاي مختلفي به فروش مي رسند البته برخي از تجهيزات را اگر بتوان به صورت دست دوم خريداري کرد قطعا کم هزينه تر خواهد بود براي مثال قيمت کباب پز تابشي دست دوم و يا کباب پز ريلي دست دوم نسبت به خريداري آن ها به صورت آکبند ارزان تر و مقرون به صرفه تر خواهد بود.
پذيرايي در رستوران
علاوه بر خريداري وسايل و لوازمي که براي پخت و يا سرو غذا در رستوران ها و تالارها مورد نياز است تهيه ي برخي از لوازم جانبي از جمله مومات راه اندازي هر رستوراني مي باشد از جمله ي اين وسايل مي توان به ترولي پلاستيک سه طبقه، ترولي حمل سيخ کباب، ترولي براي حمل ظروف، چرخ دستي حمل ديگ ، گاري استيل حمل ديگ و. اشاره کرد.
منبع:تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتکار استيل
درباره این سایت